VIDEO Un club din Liga I, implicat într-un scandal monstru! Un antrenor şi-a bătut jucătorul

VIDEO Un club din Liga I, implicat într-un scandal monstru! Un antrenor şi-a bătut jucătorul

FRF a pornit o anchetă după ce sâmbătă, tehnicianul lui CSMS Iaşi, Liviu Petrache, l-a bătut cu pumnii şi cu picioarele pe Codrin Tirişcă (16 ani), la meciul cu Sport Team.

Filmarea a fost distribuită pe Facebook şi a creat un val de reacţii negative împotriva antrenorului. Fotbalistul a povestit cele întâmplate. „Mi-a dat un pumn în gură, apoi un şut în cap. Cu o seară înainte, ne-am cazat la o pensiune din Otopeni, unde mâncarea a fost proastă, nu se putea consuma. Pe la 21.00 antrenorul s-a culcat, dar la 23.00 ne era foarte foame, aşa că am plecat până la McDonald’s. Au fost maxim cinci minute. Dimineaţa, doamna de la recepţie ne-a spus antrenorului. După ce m-a lovit, mi-a zis ‘Să n-aud că scoţi o vorbă, că te mutilez!’. Mă suspecta că eu am fost iniţatorul acţiunii de seara trecută”, a mărturisit Tirişcă, conform gsp.ro.

Între timp, antrenorul Petrache a fost demis. Preşedintele celor de la Iaşi, Florin Prunea, nu a stat pe gânduri atunci când a auzit de incident şi a luat măsuri drastice: „E inadmisibil, nu are ce căuta în sport! Am dispus şi o anchetă internă!”.

VIDEO CU MOMENTUL BĂTĂII

2 noiembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca