Viitorul suflă în ceafa liderului! 3 puncte de aur pentru elevii lui Hagi în Gruia!

Viitorul suflă în ceafa liderului! 3 puncte de aur pentru elevii lui Hagi în Gruia!

Viitorul continuă să surprindă pe toată lumea! Puştii lui Gică Hagi au mai făcut o nouă victimă, în deplasarea din Gruia.

În debutul partidei, gazdele au primit penalty după un duel între Jakolis şi Ganea, însă arbitrul Haţegan a revenit asupra deciziei (’13). Peste 16 minute, Vitor Bruno a combinat superb cu Beleck şi a ajuns într-o poziţie excelentă, însă a tras pe lângă poarta lui Râmniceanu (’29).

CFR putea deschide scorul în debutul reprizei secunde, dar Beleck a şutat peste poartă din poziţie ideală (’50). Viitorul a lovit decisiv prin Chiţu, care a păcălit întreaga apărare clujeană şi a înscris cu un şut de la marginea careului (’56). „Feroviarii” au egalat prin Cristian Lopez, cu o lovitură de cap, după un corner (’65).

Romario Benzar a detonat „bomba” în Gruia, două minute mai târziu. Fotbalistul Viitorului a profitat de o greşeală a lui Mincă, care a scăpat printre mâini mingea şutată de Benzar (’67). Elevii lui Gheorghe Hagi puteau închide meciul în minutul 80, însă Filip a trimis peste poartă din poziţie ideală, singur cu portarul. S-a terminat 2-1 pentru oaspeţi, iar viitorul lui Feri Dican pe banca celor de la CFR este incert.

CFR ocupă poziţia a noua în clasament, cu 14 puncte, în timp ce Viitorul urcă pe locul secund, cu 26 de puncte, la egalitate de puncte cu Steaua şi Pandurii, dar cu un golaveraj superior.

19 octombrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca