Voluntariul, de neoprit dub comanda lui Niculescu. Ilfovenii, ca și salvați de la retrogradare

Voluntariul, de neoprit dub comanda lui Niculescu. Ilfovenii, ca și salvați de la retrogradare

FC Voluntari a renăscut sub comanda lui Claudiu Niculescu. Ilfovenii au câștigat și cu Timișoara, scor 2-1, și au urcat până pe locul secund în play-out, cu 30 de puncte.

Gazdele au deschis scorul în minutul 9, prin Balaur, care a trimis cu latul din apropiere, fără speranțe pentru portarul advers. Timișorenii au egalat prin Henrique, dar golul a fost anulat pentru un fault în atac al atacantului bănățenilor (’18). Soljic a fost și el aproape de reușită, dar lovitura sa de cap a trecut puțin alături (’20).

Oaspeții au reușit totuși egalarea în minutul 26, după un penalty obținut și transformat de Henrique. Voluntariul putea pleca în avantaj la cabine, dar Straton a avut un reflex uluitor la lovitura de cap expediată de Maftei (’35). Nici Cazan nu a fost mai norocos, trimițând pe lângă din interiorul careului (’44).

Popadiuc a adus bucuria în tabăra ilfovenilor, cu un gol marcat la începutul reprizei secunde. Jucătorul gazdelor a luat o acțiune pe cont propriu și a finalizat la colțul lung, fără speranțe pentru Straton (’49). Henrique putea restabili egalitatea, dar Balauru s-a opus excelent (’53). La reluare, Bălan putea aduce liniștea pentru Voluntari, dar a ratat ținta de la aproximativ 14 metri (’56).

Timișorenii au căutat egalarea, dar fără vreun efect pe tabelă. S-a terminat 2-1, rezultat care îi aduce pe ilfoveni tot mai aproape de salvarea de la retrogradare. În schimb, Timișoara ocupă doar locul 5 în play-out, cu 22 de puncte, și tremură în bătălia pentru supraviețuirea în primul eșalon.

5 mai 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca