Ziua și transferul. ASA aduce jucători pe bandă rulantă. Dan Petrescu e de neoprit

Ziua și transferul. ASA aduce jucători pe bandă rulantă. Dan Petrescu e de neoprit

ASA Târgu Mureș a transferat deja opt fotbaliști și este pregătită să mai aducă cel puțin doi jucători. Președintele ardelenilor, Bogdan Mara, a declarat că în zilele următoare la club vor mai sosi un atacant, un mijlocaș ofensiv și un fundaș stânga.

Vicecampioana a pierdut zece fotbaliști în această pauză competițională și Dan Petrescu are dificila misiune de a forma un grup omogen într-un timp extrem de scurt. Tehnicianul a anunțat conducerea care sunt posturile pe care încă le consideră deficitare, iar negocierile sunt deja în toi.

„Ne lipsește un atacant, un al doilea atacant, acel număr 10, mijlocașul ofensiv, și un fundaș stânga. Daniel Niculae a fost una dintre țintele noastre și este în continuare un jucător pe care și eu și Dan îl apreciem, dar el are o afinitate prea mare pentru Rapid și vrea să rămână așa, probabil”, a declarat Bogdan Mara pentru Prosport.

Oficialul formației care a impresionat în ediția trecută de campionat a vorbit și despre dificultatea cu care se desfășoară negocierile, din cauza reticenței fotbaliștilor străini de a juca în Liga 1. Problemele financiare pe care le au majoritatea cluburilor reprezintă principalul motiv de îngrijorare pentru aceștia.

„Sunt doi, trei jucători cu care suntem în discuții, dar întâmpinăm multe greutăți să aducem fotbaliști de valoare în România. Au aflat și ei de problemele din campionatul nostru, că sunt jucători neplătiți, că sunt insolvențe. S-a dat și un comunicat de presă ca jucătorii să fie atenți când vin în România”, a mai spus Mara pentru sursa citată.

24 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca