Ultima oră
Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”

Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”
Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga
Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris
Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional” Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional”
”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB ”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB
”Este unul dintre cele mai mari cluburi din România”. Portarul Corvinului a anunţat la ce echipă din Superliga ar vrea să joace ”Este unul dintre cele mai mari cluburi din România”. Portarul Corvinului a anunţat la ce echipă din Superliga ar vrea să joace

”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21579970/1/otelul-galati-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-12-2023.jpg

Sepsi OSK s-a impus categoric în deplasare, scor 4-1, cu Farul Constanţa, în etapa a opta din play-off. Atacantul slovac Pavol Safranko a marcat trei goluri.

Cel mai curtat jucător al covăsnenilor, Marius Ştefănescu a anunţat că nu exclude să ajungă la un club din Superliga ce luptă la tilu.

”Am jucat cu atitudine, la fel ca şi în celelalte. Singurul meci în care nu am arătat cum ne-am dorit a fost cu Universitatea Craiova.

Acum ne-a ieşit chiar tot. Mă bucur pentru Şarfi (n.r. Safranko), care a marcat un hat-trick. Sper să plece cu mingea acasă. Prioritatea mea în acest moment este aceea de a mă concentra pe ultimele două meciuri din acest sezon. Mai am două meciuri, apoi vom vedea.

Vine perioada de transferuri, se poate întâmpla orice. Se vorbeşte de un an despre transferuri, dar eu aş vrea să fac un pas fie la o echipă care se bate la campionat, fie afară.

De ce FCSB? De ce Rapid? Dacă vor face o ofertă, atunci se va discuta, normal. Fiecare patron are dreptul de a-şi spune părerea”,
  spus Ştefănescu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele