Ultima oră
Valentin Mihăilă a promovat cu Parma în Serie A şi a vorbit despre viitorul său. ”Toată lumea mă întreabă” Valentin Mihăilă a promovat cu Parma în Serie A şi a vorbit despre viitorul său. ”Toată lumea mă întreabă”
Dinamo Bucureşti câştigă Cupa României şi bifează eventul în 2024 Dinamo Bucureşti câştigă Cupa României şi bifează eventul în 2024
România are şase jucătoare în calificări la Roland-Garros, la simplu. Anca Todoni va avea cea mai dificilă adversară România are şase jucătoare în calificări la Roland-Garros, la simplu. Anca Todoni va avea cea mai dificilă adversară
Surpriză mare în primul 11! Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în meciul cu Rapid Surpriză mare în primul 11! Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în meciul cu Rapid
Mamadou Thiam, aproape de revenirea în Superliga. E dorit de un club cu pretenţii Mamadou Thiam, aproape de revenirea în Superliga. E dorit de un club cu pretenţii
Tenismenul Ilie Năstase o susţine pe Gabriela Firea în competiţia pentru Primăria Capitalei Tenismenul Ilie Năstase o susţine pe Gabriela Firea în competiţia pentru Primăria Capitalei

Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21583014/1/440587380-937128435084914-4901951836759170590-n.jpg

Dan Şucu se va întâlni în cursul zilei de marţi cu Mircea Lucescu, pentru a discuta posibila implicare a antrenorului la Rapid.

Patronul Rapidului a anunţat că „Il Luce” este principala ţintă a giuleştenilor pentru poziţia de antrenor în acest moment, iar Şucu se va întâlni cu tehnicianul român, conform celor de la Fanatik.

Întâlnirea va avea loc în cursul zilei de astăzi şi va participa şi fostul patronul al „alb-vişiniilor”, George Copos.

“Din informaţiile noastre, marţi este programată o întâlnire în trei între patronul Rapidului, Dan Şucu, fostul patron al Rapidului, George Copos şi Mircea Lucescu, în urma căreia este foarte posibil să se ia o decizie.

Este o întâlnire foarte importantă între Şucu, Copos şi Lucescu. Se face azi întâlnirea pentru că a lipsit a treia piesă din acest triunghi. George Copos a fost plecat din ţară, s-a întors.

Să vedem ce va decide domnul Lucescu. Dacă este tentat să vină acum la Rapid sau are alte planuri la 80 de ani”, a dezvăluit Cristi Coste, pentru Fanatik.

Mircea Lucescu a pregătit ultima dată pe Dinamo Kiev, dar a dezvăluit că nu vrea să se retragă din antrenorat.

Recent, antrenorul român a explicat, într-un interviu oferit presei italiene, că îşi doreşte să continue munca de antrenor, dar are o condiţie. Mircea Lucescu vrea să lucreze la o echipă la care să poată să facă performanţe.

”50% e rezolvat!”

Recent, Andrei Vochin a vorbit despre venirea antrenorului în Giuleşti. Consilierul lui Răzvan Burleanu consideră că „Il Luce” ştie ce va avea de făcut, dacă va ajunge la o înţelegere cu Dan Şucu.

„Cred că 50% e rezolvat. Societatea în sine doreşte. E o mişcare foarte inteligenta, ar ajuta Rapidului sa devină din nou club european. Este, nu doar un antrenor, este un om care poate să vină cu o strategie. E un om care ştie ce are de făcut.

Organizare de joc şi club, le-a făcut el singur pe amândouă. Baza Pro Rapid, prin modul cum a cooptat jucatori, ce fel de jucatori. Sabau, Rednic şi langa jucatori tineri. După strategia de abordare a competiţiei”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele