Ultima oră
Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!” 

Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!”
VIDEO | Udinese - Empoli 1-1. Trupa lui Răzvan Marin e egalată în minutul 90+14 şi e pe loc retrogradabil VIDEO | Udinese - Empoli 1-1. Trupa lui Răzvan Marin e egalată în minutul 90+14 şi e pe loc retrogradabil
Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”

Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”
Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga
Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris
Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional” Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional”

VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21582243/2/profimedia-0870987748.jpg

 

Formaţia Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Paris Saint-Germain, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. Borussia s-a impus şi în tur, tot cu scorul de 1-0.

Marţi, pentru Borussia a marcat Hummels, în minutul 50.

Paris Saint-Germain: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Beraldo, N. Mendes - Zaïre-Emery (Kang-In - 75), Vitinha, F. Ruiz  (Asensio - 65)- O. Dembélé, G. Ramos (Barcola - 68), K. Mbappé. Antrenor: Luis Enrique

Borussia Dortmund: Kobel - Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen - Can, Sabizter - Sancho (Sule - 68), Brandt (Nmecha - 85), Adeyemi (Reus - 56)- Füllkrug. Antrenor: Edin Terzic.

Partida a fost arbitrată de italianul Daniele Orsato.

Borussia Dortmund va juca finala pentru a treia oară, după cele din 1997 (când a câştigat) şi 2013 (când a pierdut).

În cealaltă partidă din semifinale se întâlnesc, miercuri, echipele Real Madrid şi Bayern Munchen. În tur, scorul a fost egal, 2-2.

Finala are loc la 1 iunie, pe stadionul Wembley din Londra.


PSG - Borussia Dortmund 0-1 (Hummels, 50)

Echipele de start:

PSG (4-3-3): Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Beraldo, Mendes - Zaire-Emery, Vitinha, F. Ruiz - Dembele, Ramos, Mbappe

Rezerve: Navas, Tenas - Fabian Ruiz, G. Ramos, Danilo, Lee, Mukiele, Soler, Barcola

DORTMUND (4-2-3-1): Kobel - Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen - Emre Can, Sabitzer - Sancho, Brandt, Adeyemi - Fullkrug

Rezerve: Meyer, Lotka - Ozcan, Nmecha, Haller, Reus, Wolf, Moukoko, Malen, Sule, Watjen, Bynoe-Gittens

Min 90+4. Final de meci! Dortmund a reuşit să reziste şi este prima echipă care ajunge în finală!

Min 88. Bară din nou PSG! Vintinha a tras de la distanţă, dar a lovit bara!

 

Min 86. Incredibil! Bară PSG! Mbappe a lovit bara!

 

Min 77. Dortmund a marcat din nou, dar golul a fost anulat!

 

Min 61. Ocazie mare PSG! Nuno Mendes a lovit bara cu un şut din afara careului!

 

Min 50. GOOOOOL Dortmund! Hummels a trimis mingea cu capul în poartă!

Min 47. Bară PSG! Zaire-Emery a lovit bara din poziţie ideală!

 

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 1. A început meciul!

PSG şi Borussia Dortmund se întâlnesc, astăzi, de la ora 22:00. Returul semifinalei din Champions League va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Deşi nemţii au câştigat meciul tur, cu scorul de 1-0, parizienii rămân favoriţi la calificare în viziuna caselor de pariuri. Unicul gol din tur a fost marcat de Fullkrug, în minutul 36.

Deşi Dortmund nu a pierdut niciodată pe teren propriu cu PSG, lucrurile sunt diametral opuse la întâlnirile de la Paris. PSG a scos două victorii şi un egal, în precedentele trei meciuri împotriva Borussiei de pe teren propriu. Mai mult decât atât, formaţia franceză nu a primit vreun gol de la Dortmund.

mail-share icon Email
viewscnt