Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Academica Clinceni are antrenor nou. Acesta vine din Liga 2 să salveze echipa

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20606307/1/sti.jpg

Codaşa din Casa Liga 1 va avea antrenor nou. Cei de la Liga 2 scriu că Florin Stîngă (43 de ani) vine din Liga 2 pentru a-i salva pe ilfoveni de la retrogradare.

Sursa mai sus citată scrie că Stîngă va fi prezentat în scurt timp. Acesta vine de la Astra Giurgiu, fosta campioană a României are o situaţie similară cu cea de la Clinceni, punctul comun fiind legat de problemele financiare mari.

Academica Clinceni a rămas fără antrenor de la începutul lunii, după ce Adrain Falub a ales să plece, datorită situaţiei incerte şi a plecărilor masive ale jucătorilor.

Falub şi-a găsit rapid echipa şi a semnat cu Gloria Bistriţa, formaţie din Liga 3.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri