Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21584775/1/rada-exclusiva.png

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Paris Saint-Germain, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. Nemţii s-au impus şi în tur, tot cu 1-0.

Borussia Dortmund va juca finala pentru a treia oară, după cele din 1997 (când a câştigat) şi 2013 (când a pierdut).

În cealaltă partidă din semifinale se întâlnesc, miercuri, de la ora 22:00 pe Prima Sport 1, Real Madrid şi Bayern Munchen. În tur, scorul a fost egal, 2-2.

Fostul fotbalist Ionuţ Rada s-a arătat dezamăgit de faptul că PSG nu a reuşit să se califice în ultimul act. Analistul Prima Sport spera ca francezii să joace pentru trofeu cu Real Madrid.

 

”Îmi doream PSG în finală, deoarece am creat un culoar cu Real Madrid în finală şi să câştige PSG trofeul. Mă bucur foarte mult însă şi pentru Dortmund.

De la imposibil la posibil! Nimeni nu se aştepta, poate chiar o să câştige finala.

(n.r. numărul mare de rătări irosite de PSG) Trebuia să creadă până la final. La nivelul acesta trebuie să speri până în ultima secundă. Bineînţeles că au avut în faţă o echipă nemţească, care a trecut prin meciuri grele, ce are jucători care au făcut faţă. (n.r. ultimul sezon petrecut de Marco Reus la Dortmund) Ar fi frumos să plece cu un trofeu”
, a spus Rada, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri