Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Adrian Mazilu poate ajunge într-un campionat net superior Superligii! Clubul interesat de fostul jucător de la Farul

Stranieri Publicat de Vlad Militaru pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21467834/1/mazilu.jpg

Brighton urmează să îl împrumute pe Adrian Mazilu la Vitesse Arnhem, formaţie aflată pe locul 17 în prima ligă din Olanda.

Potrivit presei olandeze, împrumutul va fi valabil până în vară, cu opţiune ulterioară de prelungire.

Conducerea clubului Vitesse Arnhem se află în relaţii foarte bune cu oficialii celor de la Brighton, iar transferul are şanse mari de reuşită. Polonezul Kacper Kozlowski a fost împrumutat de englezi la formaţia olandeză, unde mijlocaşul central a reuşit trei pase de gol în 16 meciuri din Evredivisie pentru Vitesse.

Antrenorul lui Brighton, Roberto De Zerbi suţine că Adrian Mazilu are nevoie să joace într-un campionat de nivel intermediar pentru a fi pregătit să facă faţă meciurilor din Premier League.

Englezii l-au transferat pe Mazilu în urmă cu 6 luni de la Farul Constanţa pe trei milioane de euro, devenind astfel al patrulea român din istoria lui Brighton. 2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Mazilu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele