Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Adrian Mititelu a răbufnit! Şi-a atacat dur un jucător. ”El nu era mulţumit de nimic”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21543995/1/adrian-mititelu.png

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Oltenii au o singură victorie în ultimele 11 partide disputate, cu Dinamo pe 2 februarie. În această perioadă au obţinut un singur punct, pe teren propriu cu Poli Iaşi, şi au ajuns pe locul 8 în play-out, cu 16 puncte, la doar 2 lungimi de ultimul loc, ocupat de FC Botoşani.

Sursele Prima Sport susţin că la finalul meciului pierdut de echipa sa în faţa Oţelului, Adrian Mititelu nu a mai suportat seria negativă a Craiovei şi a intrat peste jucători în vestiar. Patronul grupării din Bănie a ţinut o şedinţă care s-a lăsat cu scandal.

Adrian Mititelu a vorbit la o zi după eşecul cu Oţelul despre situaţia de la echipă şi l-a acuzat pe Vlad Achim că a stricat stare din vestiar.

Urmează şi o sancţiune. Mijlocaşul va fi deposedat de banderola de căpitan.

”Jucătorii au fost nemulţumiţi că antrenamentele lui Vasilică sunt prea dure. Achim e liderul nemulţumiţilor. El a creat această stare în echipă. El m-a convins că are dreptate. Nu mai are banderola pe mână de astăzi.

El nu era mulţumit de nimic. Un jucător foarte bun a reuşit să mă convingă să fac cum vrea el. Eu sper ca haosul să se fi terminat, şi de miercuri să fie echipa de anul trecut. A intervenit capacitatea mea de mobilizare.

Poate unora le convine să retrogradăm, pentru că astfel i-am lăsa liberi la vară. Dar eu le garantez că vor juca şi în Liga 2 aici, pentru că am puterea financiară să le plătesc aceleaşi salarii şi în Liga 2”,  a spus Mititelu, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri