Ultima oră
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”

”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21564226/1/profimedia-0865429239.jpg

PSG a învins-o pe Barcelona, scor 4-1, calificându-se în semifinalele Champions League.

Istvan Kovacs a luat mai multe decizii importante împotriva catalanilor şi a fost criticat de Xavi şi de presa spaniolă.

După meci, expertul pe arbitraj al celor de la Marca a fost dur cu Kovacs. Pavel Fernandez a scris că arbitrul din Superligă nu ar fi fost delegat în Spania nici în liga a patra. 

”Se numeşte Istvan Kovacs şi a arbitrat la Barcelona – PSG în Champions League. În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra. Ce slab!”, a scris Pavel Fernandez, pe platforma X, după Barcelona - PSG.

Acum, se pare că Fernandez şi-a domolit discursul. Acesta a recunoscut că Istvan Kovacs nu este arbitru de liga a patra, dar îl consideră pe central drept unul dintre cei mai slabi din Elite.

”Am cam exagerat. Nu e arbitru de a patra ligă spaniolă, evident, dar am folosit sintagma asta pentru că sunt mulţi oameni în Spania care blamează arbitrajul din ţara mea. Eu cred că arbitrajul nostru e cel mai bun din Europa, dacă ne luăm după statistici.

Istvan Kovacs este la coada între arbitrii grupei Elite a UEFA. Asta da, aşa cred. După părerea mea, el şi cu slovacul Vincic sunt cei mai slabi arbitri din acea grupă valorică.

Ce-i lipseşte lui Kovacs este un pic de personalitate. Cred că orice arbitru din Europa ştie să fluiere, ce să fluiere, ştie să dea cartonaşe când trebuie. Dar să poţi gestiona o partidă, să fii convingător când iei decizii... Aici Kovacs nu stă bine.

Nu cred că nu este un arbitru rău, ci doar că nu ştie să gestioneze partide atât de importante. Eu cred că trebuie să-şi îmbunătăţească limbajul non-verbal. Nu convinge jucătorii că ia deciziile bune în momentele cheie”, a spus Pavel Fernandez, pentru iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri