Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Andrei Miron schimbă echipa! Fostul jucător de la FCSB va avea o misiune complicată la noul club

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 15 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21425259/1/miron.jpg

FC Botoşani trece prin momente dificile, probabil cele mai grele de la promovarea în prima ligă.

Formaţia moldavă este ultima în Superligă, cu 9 puncte în 19 etape, fiind singura fără victorie. Urmează un meci crucial, cu Dinamo.

Cei de la Botoşani au nevoie de un declic în pauza de iarnă, iar patronul pregăteşte transferuri, pentru a redresa corabia şi implicit a evita retrogradarea.

Jurnaliştii publicaţiei ProSport scriu că în defensivă vor fi aduşi Andrei Miron şi Andrei Piţian. Însă moldovenii vor bifa şi o plecare importantă, cea a nigerianului Pius.

”Sunt multe discuţii în această perioadă. Este adevărat, eu îl vreau pe Miron, dar n-am discutat cu el. Am nevoie de el, pentru că îmi pleacă Pius de la Botoşani. Depinde şi de ce îmi spun cei din club”, a spus Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Miron a trecut în carieră şi pe la FCSB, iar acum evoluează la Universitatea Cluj, unde a bifat 11 partide în actualul sezon din Superliga.

De asemenea, Piţian este legitimat la ”şepcile roşii”, însă a jucat doar 6 meciuri în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele