Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Antrenorul de la Farul trage semnalul de alarmă după eşecul cu FC Voluntari: ”Este diferenţă mare între sezonul trecut şi cel actual!”

FC Voluntari Publicat pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21398902/1/fc-voluntari-farul-constanta-superliga-superbet-25-11-2023-1.jpg

Echipa FC Voluntari a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-2, echipa campioană, Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul în  minutul 10, când Dumiter a pasat, în careu, lui Robert Popescu, acesta a driblat un adversar şi a înscris pentru 1-0. În minutul 22 Dumiter a finalizat cu un lob după ce a scăpat singur cu Aioani şi a dus scorul la 2-0. 

Ilfovenii au intrat cu 3-0 la pauză, Dumiter înscriind în minutul 37 şi reuşind dubla. După pauză, noul intrat Rivaldinho a redus din diferenţă, în minutul 47, însă Dan Sîrbu a înscris în propria poartă şi FC Voluntari a condus cu 4-1. În minutul 64 portarul gazdelor, Jesus Fernandez a greşit flagrant, oferindu-i o pasă pe tavă lui Rivaldinho, care a înscris pentru Farul. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic. 

La finalul partidei, Cătălin Anghel, antrenorul secund al celor de la Farul, a tras mai multe concluzii. Gică Hagi este suspendat şi nu a putut veni la interviu. 

”Este diferenţă mare între sezonul trecut şi cel actual!”

”Cred că s-a văzut foarte clar orice ocazie a adversarului s-a transformat în gol. Este inadmisibil să primeşti 4 goluri, să facem asemenea greşeli. Am câştigat împreună, pierdem împreună. 

Trebuie să recunoaştem că suntem într-o criză. La primul meci trebuie să ieşim din ea. (n.r. Cu ce v-a surprins FC Voluntari?) Mai mult ne-am surprins noi cu greşelile noastre. Din păcate, când iei 4 goluri este greu să revii. 

Sunt multe lucruri care nu mai sunt cum au fost anul trecut. De aceea suntem pe locul care suntem. Este diferenţă mare între sezonul trecut şi cel actual. Nu este vorba despre doi sau trei jucători. Este vorba despre toată echipa”, a spus Cătălin Anghel, la finalul meciului. 

Voluntari face 20 de puncte şi este pe locul 11. Farul se află pe 7, cu 22 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele