Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21580548/1/fcu-1948-craiova-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-play-out-27-04-2024.jpg

Eugen Trică s-a arătat nemulţumit de programul etapei a 8-a din play-out-ul Superligii, când echipa sa se va deplasa la Arad, pentru a juca cu UTA.

  • Partida UTA - FCU Craiova, din runda a 8-a a play-out-ului din Superliga, va avea loc luni, de la 18:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Antrenoru lui FCU Craiova a vorbit despre partida de luni cu UTA şi s-a arătat nemulţumit de faptul că echipa sa va trebui să joace în a doua zi de Paşte.

„Noaptea de Înviere ne găseşte în cantonament, cred că Dumnezeu nu este supărat pe noi dacă am ajuns să jucăm la Arad. Cred că Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe cei care au programat aceste partide, dar nu mai contează.

O să fim toţi împreună, nu o să fim cu familiile noastre, dar acum nu ne mai gândim la asta. Ne gândim să stăm toţi împreună şi să câştigăm. Când jucam la Steaua au prins două meciuri de Paşte, dar asta nu este lucrul cel mai important.

Când eram mici tot timpul eram în casă, mama mea pregătea bunătăţile. Şi acum am trecut pe la ei şi roşeau ouă, au făcut miel”, a declarat la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri