Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Arkadiusz Milik, la Juventus Torino! A fost împrumutat de la Marseille

Juventus Publicat pe 26 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20834038/1/milik.jpg

Juventus Torino a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile jucătorului polonez Arkadiusz Milik, acesta fiind împrumutat de la Olympique Marseille.

Împrumutul este valabil până la 30 iunie 2023 şi este în valoare de aproape un milion de euro.

Înţelegerea include opţiunea ca Juventus să îl transfere definitiv pe fotbalist în schimbul sumei de 7 milioane de euro.

FC Barcelona, Juventus, Arsenal, Inter, PSG şi AS Roma, vizate de sancţiuni pentru încălcarea fair-play-ului financiar

Grupările FC Barcelona, Juventus Torino, Arsenal, Inter Milano şi AS Roma se numără printre cluburile europene care ar fi vizate de sancţiuni pentru încălcarea fair-play-ului financiar, la fel ca PSG şi Olympique Marseille, notează The Times, potrivit L’Equipe.

Sancţiunile vor veni în septembrie, potrivit jurnalului britanic.

Ar exista două liste: una cu zece cluburi în afara cadrului impus pentru sezonul 2020/2021 şi alta cu 20 de cluburi care au încălcat fair-play-ul financiar în sezoanul 2021/2022.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele