Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Bătaie la Paris între fani englezi şi parizieni înainte de meciul PSG - Newcastle - VIDEO

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 28 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21401983/1/fanipsgnew.png

Înaintea meciului din Liga Campionilor dintre PSG şi Newcastle, de marţi, de la ora 22:00, au avut loc mai multe ciocniri între fanii celor două echipe. Fanii englezi ar fi fost atacaţi într-un bar de către parizieni, informează lefigaro.fr.

Potrivit mai multor fillmuleţe postate pe reţelele de socializare, fanii Magpies au fost atacaţi de un grup de bărbaţi îmbrăcaţi în negru, care s-au prezentat ca fiind suporteri ai PSG. Mese, scaune şi chiar fumigene au fost aruncate la intrarea într-un bar, pe care vizitatorii ar fi încercat să îl apere. "Rămâneţi în siguranţă la Paris în această seară. Rămâneţi uniţi şi aveţi grijă unii de alţii", a avertizat Clubul Suporterilor Newcastle United mai târziu.

Cu ocazia meciului, autorităţile franceze s-au temut de tensiuni între cele două tabere, motiv pentru care barurilor care servesc fanii lui Newcastle li s-a cerut să închidă mai devreme, potrivit presei engleze.

Aceste ciocniri vin în continuarea atmosferei deja tensionate de la prima manşă disputată în Anglia, la 4 octombrie (Newcastle s-a impus cu 4-1).

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri