Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Bayern Munchen a capitulat în bătălia la titlu! Thomas Tuchel i-a felicitat pe cei de la Leverkusen

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21542382/1/profimedia-0830628380.jpg

Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a declarat că formaţia sa nu mai are speranţe de câştigare a titlului în Bundesliga în acest sezon.

"Nu mai există suspans. Nu mai există speranţă, nu mai este nevoie să vorbim despre nimic. Felicitări lui Leverkusen", a declarat antrenorul Thomas Tuchel.

"Nivelul nostru nu a fost ridicat pe tot parcursul meciului, ne-am adaptat la BvB. Ne-a lipsit clar pasiunea. Am arătat în ultimele săptămâni că putem rămâne în cursă, dar am picat înapoi. Nimic din ceea ce am planificat nu a funcţionat”, a adăugat el.

Bayern Munchen a spus probabil adio celui de-al doisprezecelea titlu consecutiv în Bundesliga, sâmbătă, după ce a pierdut Klassiker-ul german. Învinsă pe Allianz Arena, echipa lui Thomas Tuchel se află la treisprezece puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen, care a revenit rapid la limită în faţa lui Hoffenheim, scor 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele