Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

BREAKING NEWS | 11 cluburi din România au interdicţie la transferuri! Anunţ de ultimă oră de la FIFA

Fotbal Internațional Publicat de Vlad Militaru pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21459441/1/fifa.jpg

FIFA a anunţat lista cluburilor cu interdicţie la transferuri, iar 11 dintre acestea sunt din România.

Problemele financiare pe care le au cluburile din ţara noastră au dus, de cele mai multe ori, la interzicerea dreptului de a transfera jucători, aici fiind incluşi şi cei care sunt liberi de contract.

FIFA a lansat o platformă unde se regăsesc toate cluburile din lume care nu au voie să facă transferuri noi. Pe această listă se află nu mai puţin de 11 cluburi din România, printre care şi Hermannstadt, echipă aflată pe locul 7 în SuperLigă.

11 cluburi din România au interdicţie la transferuri! 

Celelalte 10 cluburi care nu au dreptul de a legitima noi jucători fac parte din eşaloanele secunde. Printre aceste se enumeră: ACS Poli Timişoara, Academica Clinceni, FC Braşov – Steagul renaşte, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ASA 2013 Târgu Mureş, Astra Giurgiu, Chindia Târgovişte, SC Bacău, CS Gaz Metan Medias şi Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Obiectivul principal al acestui nou instrument este de a oferi părţilor interesate, inclusiv jucătorilor şi cluburilor, precum şi publicului larg, o privire de ansamblu asupra tuturor cluburilor care nu au în prezent dreptul să legitimeze noi jucători.

Pe baza cadrului legal al FIFA, o interdicţie de înregistrare este una dintre potenţialele măsuri disciplinare care pot fi impuse cluburilor de către organele judiciare ale FIFA sau de către Tribunalul de Fotbal.

Odată ce a fost impusă o interdicţie de legitimare, clubul în cauză va fi împiedicat să înregistreze noi jucători, fie la nivel naţional, fie internaţional şi fie ca amatori, fie ca profesionişti, pe toată durata măsurii.

Prin urmare, clubul va putea să înregistreze noi jucători din nou numai după ce a executat interdicţia în întregime sau în cazul în care interdicţia este ridicată de administraţia FIFA (de obicei, după finalizarea uneia sau mai multor acţiuni specifice de către club)”, au transmis cei de la FIFA în comunicatul prin care a fost anunţată lansarea platformei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri