Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

BREAKING NEWS ǀ Barcelona pregăteşte o sumă colosală pentru transferul lui Radu Drăguşin! Ofertă de nerefuzat către Genoa

Barcelona Publicat pe 17 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21427265/1/profimedia-0829857879.jpg

Radu Drăguşin, fundaşul central al formaţiei Genoa şi al naţionalei României, este dorit de Barcelona!

Anunţul uriaş pentru fotbalul românesc a fost făcut de către cotidianul Sport.es, una dintre publicaţiile ”de casă” ale catalanilor.

Potrivit jurnaliştilor spanioli, stoperul în vârstă de 21 de ani este dorit atât de mult de Barcelona încât conducerea ”blaugrana” este dispusă să achite o presupusă clauză de reziliere pentru serviciile acestuia în valoare de 30 de milioane de euro.

Radu Drăguşin, din ce în ce mai aproape de transferul carierei

Mai mult decât atât, conform sursei citate, Radu Drăguşin ar fi principala ţintă de transferuri pentru Barcelona în perioada de mercato de iarnă. Însuşi Xavi l-a remarcat pe internaţionalul român.

”În dorinţa de a găsi un partener tânăr pentru Ronald Araujo în centrul defensivei, Barcelona îl monitorizează pe fundaşul central român de la Genoa, Radu Drăguşin. Acesta are doar 21 de ani şi are o înălţime impresionantă, 1.91 metri.

Drăguşin este un fost fotbalist al lui Juventus, iar evoluţiile sale din acest sezon nu pot fi trecute cu vederea. Nu doar jocul defensiv este impresionant la el, ci şi faptul că a marcat 5 goluri într-un sezon şi jumătate. 

Este un jucător de bază pentru echipa naţională a României şi a stârnit interes major în Europa, în special în Premier League. Multe cluburi îl urmăresc, iar clauza sa de reziliere este de 30 de milioane de euro”, precizează sport.es.

În privinţa clauzei de reziliere din contractul lui Radu Drăguşin, cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano a negat că ar exista o asemenea menţiune în angajamentul românului cu Genoa.

”Multe cluburi din Europa şi-au trimis scouterii să-l urmărească pe Radu Drăguşin, însă nu există o clauză de reziliere în contractul cu Genoa”, a anunţat Romano pe X, fostul Twitter.

Ronald Araujo (24 de ani), Inigo Martinez (32 de ani), Jules Kounde (25 de ani) şi Andreas Christensen (27 de ani) ar fi fundaşii centrali cu care Radu Drăguşin ar urma să se lupte pentru un loc de titular la Barcelona, dacă transferul se va concretiza.

Drăguşin a fost integralist în toate cele 16 meciuri disputate de Genoa în Serie A de până acum. El se poate lăuda inclusiv cu un gol şi o pasă de gol, deşi nu acestea sunt atribuţiile principale ale postului său.

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele