Ultima oră
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul ”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul

Calvarul lui Sergio Rico e aproape gata. Portarul lui PSG a părăsit spitalul: "Mă simt destul de bine"

PSG Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21288353/1/rico.jpg

Fotbalistul spaniol Sergio Rico a părăsit vineri spitalul din Sevilla şi a dat fanilor o veste liniştitoare în primul său interviu după mai bine de trei luni.

După 82 de zile de spitalizare în urma unui accident de călărie, lui Sergio Rico i s-a permis să părăsească spitalul Virgen del Rocio din Sevilla şi a fost externat vineri.

Portarul lui PSG (29 de ani) era internat din ziua de 28 mai, după un accident de călărie. Când a părăsit spitalul, Sergio Rico, vizibil slăbit şi emoţionat, a mărturisit că „se simte destul de bine”, într-un videoclip distribuit de ziarul sportiv online spaniol Relevo.

„Încă mai am nevoie de câteva luni de linişte şi calm, acasă, pentru a-mi continua recuperarea. Se spune că creierul este inteligent şi că şterge toate aceste tipuri de evenimente. A fost un vis. M-am trezit în spital şi mulţumesc lui Dumnezeu că am ieşit azi. Sper să fiu disponibil în curând şi să mă restabilesc zi de zi pentru a putea reveni pe teren”, a spus Rico.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele