Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Campioana Angliei a pus ochii pe un om de bază al Barcelonei! Este dorit şi de Bayern Munchen

La Liga Publicat de Vlad Militaru pe 10 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21456656/1/285984091-10161328702869305-3029613423006980366-n.jpg

Manchester City a intrat în cursa pentru cumpărarea lui Ronaldo Araujo, după ce Bayern îl anunţase ca fiind ţinta principală pentru perioada de mercato a iernii. După ce uruguayanul a anunţat că va discuta despre prelungirea contractului abia la vara, "cetăţenii" şi-au anunţat candidatura pentru semnătura sa.

Evoluţiile lui Araujo au fost urmărite atent de către oficialii lui Machester City, chiar la cererea lui Pep Guardiola, precizează Fichajes. Misiunea Barcelonei de a-l convinge pe fundaşul sud-american să rămână pe Camp Nou pare din ce în ce mai dificilă, mai ales că Bayern Munchen pregăteşte o ofertă de 100 de milioane de euro.

Ronald Araujo, de aproape şase ani la Barcelona

Araujo a fost cumpărat de formaţia catalană în vara anului 2018 de la formaţia din Uruguay, Boston River, pentru suma de 4,7 milioane de euro. Fundaşul de 24 de ani joacă pentru echipa mare a Barcelonei din 2020, pentru care a reuşit să înscrie 7 goluri în 89 de meciuri, devenind un om de bază în apărare.

Valoarea de piaţă actuală a lui Araujo este de 70 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele