Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Căpitanul All Blacks despre cartonaşul roşu primit la finala Cupei Mondiale. ”Ceva cu care va trebui să trăiesc toată viaţa”

Rugby Publicat pe 29 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21364156/1/sam-cane-tw-rugby-world.jpg

Căpitanul echipei Noii Zeelande, Sam Cane, a declarat că acel cartonaş roşu primit în finala Cupei Mondiale de rugby cu Africa de Sud este ceva cu care va trebui să "trăiască toată viaţa", informează bbc.com.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani a devenit primul rugbist care a fost eliminat într-o finală de Cupa Mondială.

"Suntem aici de două luni şi orice lucru care se întâmplă are consecinţe", a spus Cane. "În acel moment nici măcar nu mi-am dat seama, m-a luat prin surprindere faptul că el a făcut un pas înapoi. Nu sunt aici pentru a discuta dacă a fost o decizie corectă sau greşită. Nu poate fi schimbată. Din păcate, este ceva cu care va trebui să trăiesc toată viaţa".

În ciuda faptului că a jucat cea mai mare parte a meciului în 14, Noua Zeelandă a dominat o mare parte din repriza a doua şi a ratat două ocazii de a prelua conducerea pe final.

All Blacks au fost învinşi la limită de Africa de Sud, cu 12-11.

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele