Ultima oră
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei

Ce note au primit Man şi Mihăilă după ce Parma a obţinut o nouă victorie: ”Cel mai bun din echipa sa!”

Stranieri Publicat pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21526341/1/man.jpg

Echipa italiană Parma a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, formaţia Feralpisalo, în etapa a 30-a din Serie B.

Mihăilă şi Man au semnat primele ocazii ale Parmei la Salo, iar Mihăilă a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 29. Gazdele au egalat în minutul 65, prin lituanianul Dubickas, însă Parma a revenit rapid în avantaj, după numai trei minute, când a înscris Estevez.

Finalul s-a jucat pe contre, dar Parma s-a impus cu 2-1. Dennis Man a fost integralist, iar Valentin Mihăilă a ieşit în minutul 54, la Parma, în timp ce la Feralpisalo Denis Hergheligiu a rămas pe banca de rezerve.

Într-un alt meci al etapei, Pisa a cedat cu 1-3 la Como, iar mijlocaşul român Marius Marin a fost integralist la echipa pisană.

După meci, Man şi Valentin Mihăilă au fost analizaţi şi notaţi de presa din Italia. 

”Când a avut mingea, mereu a încercat să creeze faze periculoase. Astăzi, totuşi, nu prea i-a reuşit. În a doua repriză ar fi putut să închidă meciul, dar nu a făcut alegerea cea mai bună”, au scris jurnaliştii de la Tuttomercatoweb, despre Dennis Man, notat cu 6.

”În prima repriză a fost, probabil, cel mai bun din echipa sa. A încununat cele 45 de minute marcând un gol minunat”, a fost caracterizarea pentru Valentin Mihăilă, care a primit 7.

În clasament, Parma este lider detaşat, cu 65 de puncte, urmată de Venezia, cu 57 de puncte. Pisa se află pe locul 9, cu 37 de puncte, în timp ce Feralpisalo e a 19-a, cu 27 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele