Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Chelsea, gata să plătească o nouă sumă record! Londonezii s-au înţeles cu Brighton şi îl vor aduce pe Caicedo

Chelsea Publicat pe 14 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21284346/1/profimedia-0771524643.jpg

Chelsea a ajuns la un acord pentru a semna cu mijlocaşul formaţiei Brighton, Moises Caicedo, pentru o sumă record în Marea Britanie, de 115 milioane de lire sterline.

Liverpool a convenit vineri un acord de 111 milioane de lire sterline pentru jucătorul ecuadorian în vârstă de 21 de ani. Dar preferinţa lui Caicedo este Chelsea, care a venit în cele din urmă cu o ofertă, după ce Brighton a respins o serie de propuneri în această vară.

Astfel, Chelsea va depăşi recordul britanic în 2023, după ce în ianuarie l-a achiziţionat mijlocaşul argentinian Enzo Fernandez, în valoare de 107 milioane de lire sterline.

Caicedo, care a fost lăsat pe dinafară din lotul lui Brighton pentru victoria din debutul sezonului pe teren propriu cu Luton Town, mai are de efectuat vizita medicală.

  • Mijlocaşul este cotat la 75 de milioane de euro, conform Transfermarkt.com
  • Caicedo a adunat 53 de meciuri în trocul lui Brighton şi a reuşit 2 goluri şi 3 pase decisive
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele