Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Christian Irobiso revine în Superliga! A fost prezentat oficial

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21471951/1/irobiso.jpg

Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu Al-Ula pentru împrumutul atacantului nigerian Christian Irobiso, până la finalul actualei stagiuni.

În vârstă de 30 de ani, Irobiso revine la echipa ploieşteană după 5 luni petrecute în Arabia Saudită, timp în care a înscris de 6 ori.

Jucătorul de profil ofensiv a evoluat în 38 de meciuri pentru Petrolul, marcând 10 goluri, 3 dintre ele chiar în actuala ediţie de campionat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri