Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

Clubul saudit Al-Ettifaq îl vrea şi pe căpitanul echipei Liverpool

Liverpool Publicat pe 10 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21251859/1/profimedia-0773673383.jpg

Clubul saudit Al-Ettifaq, antrenat acum de Steven Gerrard, ar dori să-l aducă pe mijlocaşul echipei Liverpool, Jordan Henderson.

Clubul saudit speră să convingă o serie de jucători europeni să semneze, printre care şi Jordan Henderson (33 de ani, sub contract până în 2025).

Mijlocaşul lui Liverpool, care a jucat 35 de meciuri în Premier League în sezonul trecut, nu a dat încă un răspuns.

Roberto Firmino a semnat cu Al-Ahli

Internaţionalul brazilian Roberto Firmino a semnat marţi pentru Al-Ahli, potrivit clubului saudit, care l-a achiziţionat deja pe portarul senegalez Edouard Mendy.

Firmino, în vârstă de 31 de ani, părăseşte Liverpool după opt sezoane petrecute în Premier League alături de Reds, cu care a câştigat Liga Campionilor în 2019.

Transferul său gratuit în Arabia Saudită a fost oficializat într-un videoclip postat pe reţelele de socializare. El s-a angajat până în 2026, a precizat clubul pe Twitter.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele