Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Conducerea Petrolului a anunţat cine va fi antrenor în 2024! ”Vom reuşi să depăşim toate obstacolele”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 31 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21447217/1/fcu-1948-craiova-fotbal-club-sa-acs-petrolul-52-ploiesti-superliga-superbet-19-12-2023-3.jpg

Polemicile cu privire la antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti s-au risipit! Consiliul de Administraţie a dat un comunicat şi l-a reconfirmat pe Florin Pîrvu.

Sub conducerea acestuia, ”lupii galbeni” vor începe 2024 de pe locul 10, la doar 3 puncte de ultimul loc ce duce în play-off, ocupat de Farul.

Clarificări: Florin Pîrvu este antrenorul Petrolului Ploieşti! În ultimele zile, în spaţiul public s-au vehiculat diverse variante legate de o posibilă schimbare pe banca tehnică a echipei noastre. Doar că, în ciuda zvonurilor, certitudinea este una singură: antrenorul Petrolului Ploieşti a fost, este şi va fi Florin Pîrvu!

Dincolo de orice „scenarii” pe care mass-media s-a grăbit să le creioneze în această perioadă, Florin Pîrvu, cel sub comanda căruia Petrolul a încheiat sezonul trecut pe poziţia a opta şi, în actuala stagiune, a pierdut doar de patru ori în 21 de etape, are şi în continuare, fără nicio îndoială, întreg sprijinul administraţiei clubului.

Iar convingerea noastră, a tuturor celor care alcătuim frumoasa familie Petrolul Ploieşti, este aceea că, împreună, vom reuşi să depăşim toate obstacolele şi să marcăm aşa cum se cuvine, prin rezultatele pe care le aşteptăm cu toţii, anul 2024, anul Centenarului!

Hai Petrolul! Consiliul de Administraţie Petrolul Ploieşti”, este comunicatul prahovenilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri