Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Contestat recent, Ivaylo Petev o duce pe Universitatea Craiova în lupta la titlu. ”În prima repriză am făcut multe greşeli individuale”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21526491/1/universitatea-craiova-farul-constanta-cupa-romaniei-betano-5-12-2023-2.jpg

Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, pe CFR Cluj, în prima etapă a play-off-ului Superligii. Oltenii au trecut pe locul secund în clasament.

Contestat înainte de finalul sezonului regular, bulgarul Ivaylo Petev i-a dus pe olteni la doar 4 puncte de liderul FCSB, fiind în cea mai bună perioadă a sezonului.

”În primul rând aş vrea să le mulţumesc jucătorilor, apoi fanilor. În prima repriză am făcut multe greşeli individuale, au fost ocazii de ambele părţi în prima repriză, dar e bine că s-a terminat aşa.

Suntem bucuroşi că s-a terminat aşa, nu e uşor să câştigi aici. (n.r. Despre evoluţia lui Popescu) Ăsta e fotbalul, meritam să câştigăm multe meciuri, dar le-am pierdut. Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm trei puncte, e un rezultat corect.

Luăm meci cu meci, aşteptăm să treacă pauza competiţională, apoi ne pregătim pentru meciul cu Rapid. Cel mai important pentru noi e să jucăm ca o echipă. (n.r. Doar Bancu a fost convocat) Asta e situaţia, restul jucătorilor se vor pregăti pentru meciurile următoare”,
a spus Petev, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri