Ultima oră
VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră
VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând

Cristi Chivu, acord nou pe un sezon cu Inter! Antrenorul va continua să pregătească echipa Primavera a clubului

Stranieri Publicat pe 13 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21225543/1/chivu.jpg

Cristi Chivu (42 de ani) este pe cale să semneze un nou contract, fiind de acord, conform presei din Italia, cu propunerile conducerii echipei Inter, anume să continue să pregătească Inter Primavera. După discuţiile avute de antrenorul român cu oamenii care decid soarta clubului italian, presa din peninsulară notează că acordul va fi valabil un an.

Până cel puţin în 2024 trebuie să rămână Cristi Chivu, conform noului acord, la Inter Primavera. Anunţul este unul cumva surprinzător, lunile trecute românul fiind văzut drepte interimar la prima echipă a Interului, în locul lui Simone Inzaghi.

Cristian Chivu va rămâne la Inter Primavera. Săptămâna trecută, înainte de finala Champions League, românul s-a întâlnit cu conducerea şi cu noul manager al nerazzurrilor de la tineret, Massimo Tarantino, şi şi-a dat acordul pentru a rămâne pe banca tehnică de la Primavera.

Noul contract îl va lega de Inter până în 2024 şi urmează să fie semnat în curând. Românul este fericit să rămână la centrul Facchetti şi să îşi continue munca alături de tinerii jucători. Desigur, în viitor se gândeşte să facă saltul la adulţi, însă doar dacă sunt condiţiile pe măsură.

În aceste momente el consideră că îl ajută în evoluţie cariera pe banca de tineret a nerazzurrilor şi chiar dacă echipa nu a reuşit să se califice în play-off, după ce anul trecut a câştigat trofeul, a făcut o treabă incredibilă”, a anunţat Gazzetta dello Sport.

Cristi Chivu ia cariera de antrenor pas cu pas 

Ziariştii de la Gazzetta dello Sport au scris că fostul fundaş al echipei, Cristi Chivu, ar putea fi o soluţie pentru banca italienilor. Zvonurile apăreau în momentul în care Inter se afla în faza sferturilor de finală a Ligii Campionilor.

În prezent, fostul internaţional român pregăteşte echipa Primavera a celor de la Inter, care a fost eliminată din Cupa Italiei la acel moment. După acea înfrângere, românul a oferit mai multe declaraţii. El susţinea că se gândeşte doar la cele nouă meciuri care mai erau din campionat.

”Mai sunt 9 finale, trebuie să ne facem jocul. Ne-am îmbunătăţit, dar avem prea multe oscilaţii, avem suişuri şi coborâşuri. Poate că vom reuşi să dăm dovadă de maturitate, sperăm să mergem mai departe şi să facem ceva mai mult. Vom trasa o linie la finalul sezonului ca să înţelegem ce să facem. Am spus-o acum câteva luni: trebuie să fim atenţi pentru că zona de play-out nu este departe”, a spus Chivu, potrivit Internews.

Cristian Chivu antrenează echipa Primavera a lui Inter Milano din vara anului 2021 şi a cucerit titlul la această categorie de vârstă în 2022.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele