CS U Craiova a demolat-o pe FC Voluntari, scor 5-0!

CS U Craiova a demolat-o pe FC Voluntari, scor 5-0!

CS U Craiova s-a distrat cu FC Voluntari. Oltenii au câștigat fără drept de apel, scor 5-0, pe un teren dificil.

Oltenii au controlat autoritar partida și doar norocul oaspeților a făcut ca poarta lui Bornescu să fie perforată doar de cinci ori. Rocha putea deschide scorul în debutul partidei, dar a șutat milimetric peste din 5 metri (‘9), după care a venit rândul lui Băluță să trimită puțin pe lângă poartă din poziție ideală (’32). Inevitabilul s-a produs un minut mai târziu, când Rocha a deschis scorul cu un șut din interiorul careului (’33). Ivan a lovit bara spre finalul primei reprize (’41), dar a fost răzbunat de Bancu. Fotbalistul gazdelor l-a învins pe Bornescu cu un șut puternic (’43), prevestind iureșul din repriza secundă.

Băluță nu a stat la povești cu apărarea ilfoveană și a făcut 3-0, cu un șut plasat din interiorul careului (’47), după care oaspeții au avut o răbufnire de orgoliu și au lovit bara prin Curelea (’57). Ivan a avut golul în bocanc, dar Spahija a salvat de pe linia porții mingea trimisă de atacantul oltean (’61). Băluță a reușit fără emoții „dubla”, după o pasă excelentă primită de la același Ivan. Vedeta Craiovei a ratat, din nou, rarisim, în minutul 69, când a trimis milimetric pe lângă poartă din poziție de unu la unu cu Bornescu. Totuși, Ivan a reușit să înscrie și el spre final de meci, după o bâlbâială în careul oaspeților (’79). S-a terminat 5-0, dar ilfovenii se pot considera norocoși că au scăpat doar cu cinci goluri.

CS U Craiova o egalează în clasament pe Steaua și vine la două puncte de liderul Viitorul, în timp ce FC Voluntari rămâne la 7 puncte distanță de ultimul loc de play-off. Presiunea e în acest moment pe Steaua, care e nevoită să câștige la Cluj, pe terenul CFR-ului, pentru a nu-și complica situația în clasament.

4 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca