Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

CS Universitatea Craiova Publicat pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21563878/2/universitatea-craiova-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-12-04-2024.jpg

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova! Tehnicianul revine în România, ultima dată antrenând în ţară la FCSB, echipă la care a câştigat un titlu de campion.

Contractul are finalitate la sfâşitul sezonului următor şi are opţiunea de prelungire. Anunţul a fost făcut de formaţia din Bănie pe Facebook.

Conform Fanatik, acesta va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună şi o clauză de reziliere uriaşă: 500.000 de euro!

Costel Gâlcă a anunţat că are obiective mari, iar din sezonul viitor se doreşte titlul în Bănie.

Costel Gâlcă începe revoluţia la Universitatea Craiova

Conform ziare.com toţi jucătorii, în afară de Anzor Mekvabishvili, Alexandru Mitriţă, Elvir Koljic, Nicuşor Bancu şi Jovan Markovic, sunt de vânzare. Zvonimir Kozulj (30 de ani) a plecat din România din cauza unor probleme personale. Este foarte posibil ca el să nu se mai întoarcă la formaţia din Bănie, notează Fanatik.

Costel Gâlcă a anunţat că este condiţionat de câştigarea campionatului în sezonului viitor, iar în acest sens va începe o reconstrucţie totală.

„Ce pot să promit pe termen scurt e că trebuie să terminăm pe locul doi, echipa să aibă atitudine bună pe teren. Prioritatea e să scoatem maximum din fiecare meci, trei puncte.

Apoi, pe termen lung, să avem un joc plăcut dar, repet, prioritatea sunt rezultatele. Eu sunt condiţionat de câştigarea campionatului, în 2024 - 2025.

Acum vreau să prindem cupele europene şi locul 2. Ar fi o dezamăgire foarte mare dacă n-am reuşi, dar va fi foarte greu. Îmi asum şi rezultatele care vor fi. Eu o să dau totul, să termin pe locul 2”
, a spus Gâlcă, cu ocazia prezentării.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri