Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

Damjan Djokovic a dat lovitura în ultima zi de mercato. Dorit de CFR, a ajuns la locul al treilea din Turcia!

Superlig Publicat pe 8 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20598097/1/djo.jpg


Damjan Djokovic (31 de ani), fostul mijlocaş al CFR-ului care-şi dorea o revenire în Gruia, a prins un transfer interesant în ultima zi de mercato din Turcia: a plecat de la Rizespor, unde era certat cu antrenorul, şi a fost împrumutat până la finalul sezonului la Adana Demirspor, formaţie nou-promovată aflată pe locul al treilea în Superligă.
 
Zilele trecute, zvonurile privind nemulţumirile lui Djokovic au ajuns în presa din Turcia şi în cea din România, iar mijlocaşul chiar şi-a manifestat interesul de a reveni la Cluj, oraş în care a obţinut cele mai importante performanţe ale carierei şi în care şi-a făcut foarte mulţi prieteni. Cum Rizespor voia ca mijlocaşul croat să renunţe la 200.000 de euro din contract, iar CFR putea plăti doar jumătate din această sumă, varianta revenirii a picat.
 
În ultima zi în care se puteau face transferuri în Turcia, Djokovic a făcut, însă, un mare pas în faţă, fiind anunţat drept noul jucător al celor de la Demirspor, formaţie care şi-a câştigat statutul de mare surpriză a acestui sezon. Cu un lot din care fac parte Balotelli, Inler sau Belhanda, Adana e pe locul trei în Turcia şi speră să prindă un loc de Liga Campionilor.
 
Cotat la 900.000 de euro, Djokovic mai are contract până în 2022 cu Rizespor, echipă pentru care a evoluat în 22 de meciuri în acest sezon.
 
În timp ce Adana Demirspor se bate la locurile fruntaşe într-o ediţie în care granzii Turciei dezamăgesc, Rizespor e pe locul 18, cu 22 de puncte, la patru puncte de salvarea de la retrogradare.
mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele