Ultima oră
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei

Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan

CFR Cluj Publicat pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21584029/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024-1.jpg

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj mai repede decât se aştepta. Tehnicianul a fost prezentat oficial săptămâna trecută, într-un mod inedit.printr-un reel pe reţelele de socializare în care apare o doamnă, fană a formaţiei din Gruia, devenită celebră în urma mesajului pe care l-a afişat la meciul cu Inter D'Escaldes, din preliminariile Conference League.

La primul meci ca antrenor în Gruia, CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii 

Clujenii sunt pe locul al treilea, în campionat, cu 40 de puncte la egalitate cu ocupanta locului secund, Universitatea Craiova, în timp ce giuleştenii rămân singura echipă fără victorie din play-off, ocupând ultimul loc, al 6-lea, cu 29 de puncte.

Revenirea ”Bursucului” este similară cu o amplă campanie de transferuri la vară, menită să îi readucă pe ardeleni pe primul loc. Dan Petrescu a oferit în şi primele declaraţii din postura de antrenor al formaţiei din Gruia şi a dezvăluit că obiectivul pentru sezonul viitor este câştigarea campionatului.

Aurelian Chiţu, prima bombă pregătită de Dan Petrescu

CFR Cluj începe deja campania de transferuri cu care va ataca titlul în sezonul viitor. Aurelian Chiţu, fotbalistul celor de la FCU Craiova, este dorit de Dan Petrescu în Gruia, conform Fanatik.

Atacantul în vârstă de 33 de ani al formaţiei din Bănie a impresionat în acest sezon în care a reuşit să marcheze 10 goluri şi a livrat 5 pase decisive. Acesta mai are contract cu gruparea patronată de Adrian Mititelu până la finalul sezonului, astfel că ar putea ajunge la CFR din postura de jucător liber.

Între cele două părţi există deja negocieri, dar Aurelian Chiţu aşteapă să vadă ce se va întâmpla cu echipa sa la finalul sezonului, care în momentul de faţă se află pe loc de retrogradare directă. Ardelenii i-ar fi oferit un salariu de 14.000 de euro pe lună, conform sursei citate anterior.

Neluţu Varga, mesaj ferm pentru Dan Petrescu

Cel care a insistat pentru readucerea lui Petrescu a fost Neluţu Varga, patronul echipei.

În cadrul emisiunii Fanatik Superliga, jurnalistul Horia Ivanovici a citit un mesaj pe care l-a primit de la Varga. Finanţatorul CFR-ului a punctat faptul că Dan Petrescu este antrenorul sufletului său şi i-a promis tehnicianului că îi va face toate poftele.

„Dan Petrescu este antrenorul sufletului meu. El este adevăratul campion care a trecut, pe aici pe la CFR, pe banca tehnică.

Este un antrenor uriaş, care o să ne ajute să ne îndeplinim toate obiectivele.

Nu degeaba i se spune 'tehnicianul trofeu'. O să îi facem absolut toate poftele, o să îi aducem jucători de bani mulţi, vom face un lot cum nu a mai avut CFR niciodată.

 

Nu îl rugăm decât un singur lucru: să repete, de acum încolo, performanţele pe care le-a avut în serie, în anii trecuţi, la CFR Cluj", este mesajul transmis de Neluţu Varga, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele