Ultima oră
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei

Dan Petrescu revine în forţă. Nu şi-a menajat jucătorii de 1 Mai

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21577682/1/petrescu.jpg

CFR Cluj a anunţat, marţi, revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei.

CFR l-a prezentat pe „Bursuc” într-un mod inedit, printr-un reel pe reţelele de socializare în care apare o doamnă, fană a formaţiei din Gruia, devenită celebră în urma mesajului pe care l-a afişat la meciul cu Inter D'Escaldes, din preliminariile Conference League.

Tehnicianul a început în forţă mandatul, cu un antrenament chiar de 1 Mai, care precede duelul Rapid, chiar din prima zi de Paşte.

”Începem luna în forţă cu primul antrenament al lui Mister după revenirea în Gruia! De 1 mai, sărbătorim prin muncă pentru a fi în cea mai bună formă”, au anunţat ardelenii pe canalul de Youtube.

Dan Petrescu, ultima dată tehnicianul echipei sud-coreene Jeonbuk, a mai antrenat CFR Cluj în perioadele 2017-2018, 2019-2020 şi 2021-2023. Cu echipa clujeană a câştigat de cinci ori campionatul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele