Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Dani Coman are un nou pariu: "Mă cam pricep. O să vedeţi că va ajunge titular la naţională"

Superliga Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20179956/1/coman.png


Mihai Popa, tânărul portar al Astrei care a reuşit să apere de două ori lovitura de pedeapsă executată de Andreas Mihaiu, e următorul mare pariu al lui Dani Coman pentru buturile echipei naţionale.
 
Fostul goalkeeper din Giuleşti a supravegheat de aproape creşterea lui Popa, portar pe care Astra l-a împrumutat sezonul trecut la Rapid. Iar Dani Coman are doar cuvinte frumoase pentru portarul echipei sale, despre care spune că ar putea, în viitor, să devină titular al echipei naţionale:
 
"Îl cunosc pe Popică (n.red - Mihai Popa), este un băiat fantastic. Mă cam pricep la portari, o să vedeţi că va ajunge un portar de echipă naţională. Putea să-l mai întoarcă de şapte ori, că tot apăra acel penalty. Am avut încredere că putem câştiga la penalty-uri, deşi am avut emoţii", a declarat Coman, la finalul thriller-ului cu Dinamo, care a calificat Astra în finala Cupei României 2020/2021.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele