Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21586048/1/sandu.jpg

Se anunţă o vară cu schimbări importante la Rapid! Conducerea a decis numirea lui Daniel Sandu, în funcţia director sportiv. Acesta îi ia locul lui Sorin Boiangiu.

Sandu (31 de ani) este un om important pentru formaţia giuleşteană. El a fost anterior şeful departamentului de scouting.

Noul oficial a anunţat transferuri importante. Acesta a punctat că există deja o listă, iar focusul va fi pe întărirea compartimentului defensiv.

”Vor fi transferuri pe toate compartimentele, trebuie să întărim defensiva, mai ales. Va fi o vară ca oricare altă, haotică. Sper să listele pe care le-am pregătit să ne ajute şi să reuşim să-i aducem pe cei pe care i-am evidenţiat.

Va fi un mix între români şi străini. Sunt români pe care i-am evidenţiat şi de care suntem aproape. Balanţa de la noi din lot, în ceea ce ţine de români şi străini, e una bună”
, a explicat Sandu, pentru Rapid TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele