Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Danilo şi-a prelungit contractul cu Juventus! Contract până în 2025

Juventus Publicat pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21039314/1/danilo-juventus.png

Fundaşul brazilian Danilo şi-a prelungit joi înţelegerea cu gruparea italiană Juventus Torino până în 2025.

  • Serie A se vede în direct pe programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro.

Danilo Luiz da Silva (31 de ani) va juca pentru clubul piemontez încă două sezoane. Danilo a evoluat anul acesta în 24 de meciuri în Serie A, marcând de trei ori. El este şi vice-căpitanul echipei torineze.

Danilo a mai evoluat până acum, în Europa, la FC Porto, Real Madrid şi Manchester City, iar la Juventus a fost transferat în anul 2019.

Pogba a revenit pe teren la Juventus

Francezul Paul Pogba a jucat, marţi, pentru prima dată după aproape 11 luni, el fiind pe teren la meciul Juventus – Torino, scor 4-2, din Serie A.

Pogba a intrat pe teren în minutul 69 la Juventus, în locul lui Barrenechea.

Este finalul calvarului pentru Paul Pogba, care nu mai jucase din 19 aprilie 2022, când s-a accidentat la un meci al fostei sale echipe, Manchester United, cu Liverpool.

Accidentat la gambă, Pogba nu a mai putut evolua la Manchester United până la finalul sezonului trecut. El a semnat în vară cu Juventus, însă a avut în continuare probleme medicale, de această dată la menisc, astfel că nu a putut juca până marţi.

Juventus Torino a învins, marţi seară, cu scorul de 4-2, echipa Torino, în etapa a 24-a a campionatului Italiei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele