Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

DDB, apel pentru fostul jucător dinamovist Ionuţ Şerban: ”Are nevoie urgentă de donare de sânge”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21558503/1/serban.jpg

DDB Prahova a anunţat, duminică, în social media, că fostul jucător dinamovist Ionuţ Şerban are nevoie urgentă de donare de sânge.

“Fostul nostru jucător, Ionuţ Şerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor. Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuţ, tatăl unei fetiţe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la Bucureşti, pentru investigaţii amănunţite. Ionuţ are nevoie urgentă de donare de sânge DOAR grupa B(3) cu rh NEGATIV!” se arată pe contul de Facebook al DDB Prahova, mesaj distribuit şi de FC Dinamo.

“Cei care au grupa sanguină respectivă şi pot şi vor să ajute sunt rugaţi să se prezinte de urgenţă, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină, şi să anunţe că au B(3) NEGATIV. La donare vor avea prioritate. De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută menţiunea: „Şerban Ionuţ Daniel – Fundeni – Secţia Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana”, adaugă DDB.

Ionuţ Şerban a reprezentat clubul Dinamo din 2013 până în 2021 în 65 de partide.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele