Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Dezvăluire după 40 de ani: "Nadia, cu o dezinvoltură caracteristică ei, copia pe rupte"

Gimnastica Publicat de Tudor Moisa pe 29 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21445217/2/nadia.jpg

Ionel Stoica este unul din cei mai importanţi oameni din sport ai presei din România. A fost din 1978 până în 2015 la Televiziunea Română şi a oferit reportaje extraordinare cu Generaţia de Aur din perioada Campionatului Mondial din 1994.

Acum, Ionel Stoica a dezvăluit, în cadrul "Un Podcast", un episod interesant petrecut în urmă cu peste 40 de ani, pe când a făcut un reportaj după Jocurile Olimpice de la Moscova din 1980. 

"S-a creat o sesiune specială pentru ei, în toamnă, după Jocurile Olimpice. Am obţinut aprobare să filmăm cu marii noştri sportivi.

Am obţinut aprobarea să filmez un examen de admitere la facultate, m-am dus cu echipa de filmare acolo.

Erau acolo Patzaichin, Nadia, Ion Draica, Ştefan Rusu, acum îmi aduc aminte doar câţiva. Intru în prima sală unde erau şi Carmen Bunaciu şi Nadia.

Nadia, cu o dezinvoltură caracteristică ei, copia pe rupte! Avea fiţuici, avea de toate, o carte pe picioare, o scăpa. Era o convenţie, asistenţii care erau acolo se uitau pe geam, pe pista de atletism, asta era preocuparea lor şi Nadia profita.

Ceva se vede, dar nu aşa explicit (n.r. dacă se vede pe filmare că Nadia copia). Mi-am dat seama că Nadia se descurcă şi am plecat în altă sală." a dezvăluit Ionel Stoica la "Un Podcast".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele