Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Doi jucători de la Villarreal au boicotat minutul de reculegere impus de Maccabi Haifa pentru victimele israeliene

Europa League Publicat pe 10 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21379070/1/tw-villarreal-captura-video.png

Aïssa Mandi şi Ilias Akhomach, jucători ai echipei Villarreal, au refuzat să participe la minutul de reculegere impus de Maccabi Haifa în semn de omagiu pentru victimele israeliene, înaintea meciului din Europa League dintre cele două formaţii, disputat joi seara, relatează L'Equipe.

În centrul terenului, înaintea meciului cu Maccabi Haifa, au fost prezenţi doar nouă jucători de la clubul spaniol. Au lipsit Aïssa Mandi şi Ilias Akhomach, care au refuzat să ia parte la minutul de reculegere.

Aissa Mandi este algerian, iar Ilias Akhomach este spaniol de origine marocană.

Potrivit AS, Villarreal a anunţat înaintea meciului că delegaţia sa va respecta acest moment de reculegere personală pentru toate victimele conflictului israeliano-palestinian.

Meciul, care a avut loc cu porţile închise pe stadionul echipei Larnaca din Cipru, s-a desfăşurat apoi normal. Villarreal a revenit de la 0-1 şi s-a impus cu 2-1, graţie golurilor marcate de Alejandro Baena şi Alexander Sorloth.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele