Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Dorin Rotariu şi Eduard Radaslavescu vor fi împrumutaţi de FCSB la un club din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21422433/1/fcsb.jpg

Dorin Rotariu şi Eduard Radaslavescu nu vor mai juca la FCSB, lucru previzibil, în contextul declaraţiilor date de Gigi Becali în ultima vreme.

Fotbaliştii vor fi trimişi ”la pachet” sub formă de împrumut la Hermannstadt. Jurnaliştii de la ProSport scriu că cele două cluburi vor suporta salariile în mod egal.

Rotariu este remunerat la FCSB cu 20.000 de euro, iar Radaslavescu primeşte 12.000 de euro.

”Jucătorii nu poţi să îi dai afară, doar poţi să te înţelegi cu ei. Cu Hermannstadt am zis, îl vor pe Rotariu şi am zis să îl ia şi pe ăsta, şi pe Ganea am zis că îl dau. Nu pe Creţu, că pe Creţu s-ar putea să îl ţin, s-ar putea să îi prelungesc. Pe Radaslavescu îl vor”, a declarat recent Gigi Becali.

FCSB transferă de la Hermannstadt

Baba Alhassan e ca şi transferat la FCSB, după ce a făcut vizita medicală în dimineaţa zilei de 11 decembrie. Ghanezul negociază în aceste momente cu formaţia ”roş-albastră”.

Echipa patronată de Gigi Becali îi ca plăti lui Hermannstadt 600.000 de euro şi i-a oferit mijlocaşului de 23 de ani un contract pe 3 ani, cu opţiunea de a prelungi pe încă două sezoane, informează GSP.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele