Ultima oră
În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”

În trecut l-a dorit cu insistenţă, dar acum Becali i-a închis uşa în nas jucătorului: ”Dacă îmi dă bani, tot nu îl iau!”
Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia
Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin

Şoc în Premier League! Antrenorul colosului din fotbalul englez a fost dat afară din senin
Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping Cutremur în sportul românesc! Un sportiv cu şanse de a cuceri o medalie olimpică, suspendat 17 luni de Tribunalul Antidoping
Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024 Selecţionerul Sloveniei a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători pentru EURO 2024
Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda Dinamo i-a decis viitorul lui Dennis Politic, la o zi după manşa tur a barajului cu Csikszereda

Dorinel Munteanu e supărat, deşi Oţelul nu a pierdut. ”A fost un meci foarte greu”

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21557848/1/otelul-galati-politehnica-iasi-play-out-superliga-superbet-16-03-2024-1.jpg

FC Voluntari a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului din Superligă.

Andrei Dumiter a deschis scorul în minutul 20, după ce a scăpat singur şi l-a învins pe Pap cu un şut din careu. Răzvan Tănasă a irosit o şansă pentru gălăţeni, cinci minute mai târziu, iar Oţelul a dominat repriza secundă, reuşind egalarea în minutul 90+4, când Joao Lameira a înscris cu un şut din afara careului.

Dorinel Munteanu a mulţumit cu remiza, însă e dezamăgit de randamentul echipei sale din prima repriză.

”A fost un meci foarte greu, avem multe meciuri într-un interval scurt de timp. Am câştigat un punct mai mult decât meritat. Am avut o primă repriză modestă, i-a dar posibilitatea adversarului să marcheze după o greşeală a noastră.

Am făcut la pauză schimbări de care echipa a beneficiat. Am egalat, am avut şi faze controversate, am avut în faţă un portar în zi de graţie. Per total, sunt bucuros pentru acest punct, jucătorii merită pentru efortul depus.

Trebuia să fac 5-6 schimbări la pauză, am făcut doar două. Golul nostru plutea în aer în repriza a doua”,
a declarat antrenorul Oţelului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele