Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Două formaţii importante din Superliga se bat pe semnătura jucătorului. ”Este o discuţie la noi în club şi îl vrem”

FC Botoșani Publicat pe 17 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21463790/1/fc-arges-fc-botosani-superliga-superbet-29-01-2023-1.jpg

Eduard Pap este dorit de Dinamo, dar FC Botoşani a intrat şi ea în cursa pentru jucătorul de 29 de ani.

Pap şi-a reziliat contractul cu Gyor şi este dorit în Superliga de două formaţii care se bat la retrogradare: FC Botoşani şi Dinamo. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a declarat că este dorită o întoarce a lui Pap.

”Da, este adevărat. Este o discuţie la noi în club şi îl vrem pe Pap. Noi îl cunoaştem foarte bine, mai ales că a şi jucat la noi, dar totuşi noi l-am lua pe Pap într-o anume condiţie.

Noi îl avem acum numărul 1 pe Ducan, un copil foarte bun, dar trebuie să recunoaştem că nici nu avem un număr 2 la portari care să îl scoată din poartă.

Noi în postura asta am vrea să aducem un portar. Pap e un portar foarte bun, dar nu îi putem garanta postul de titular. Dacă acceptă măcar o luptă corectă cu Ducan pentru titularizare, atunci eu vă spun că la Botoşani o să apere cel mai bun dintre ei.

Vrem să avem o luptă corectă între cei doi portari, iar cel mai bun să apere. Dacă Pap acceptă acest lucru, atunci noi îl vrem cu tărie la FC Botoşani”, a spus Iftime, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele