Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

Drum liber către Real Madrid! Anunţul momentului despre Kylian Mbappe

PSG Publicat pe 9 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21279997/1/profimedia-0781520597.jpg

PSG continuă să spere să obţină prelungirea contractului starului echipei Kylian Mbappe.

Luis Campos, directorul sportiv al parizienilor, s-ar fi întâlnit marţi cu reprezentanţii lui Mbappe pentru a le prezenta o nouă ofertă de prelungire a angajamentului aripei dreapta în vârstă de 24 de ani. Contractul curent expiră pe 30 iunie 2024.

Conducerea ”roş-albaştrilor” Franţei i-a propus lui Mbappe un contract valabil până în 2025. Orice club interesat de francez ar trebui să plătească o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro, conform RMC Sport, citat de Mundo Deportivo, dacă acesta îşi va da acordul.

Mbappe rămâne ferm pe poziţii

Salariul uriaş al lui Kylian Mbappe ar urma să crească anual cu 60 de milioane de euro, însă chiar şi aşa şeptarul de la PSG a refuzat, cel puţin pentru moment, prin intermediul agenţilor săi. Mbappe îşi doreşte în continuare să plece liber de contract de la gruparea din Capitala Franţei.

PSG nici nu concepe un astfel de scenariu, astfel că cel mai probabil Kylian Mbappe va pleca încă din perioada de mercato de vară, ocazie cu care Real Madrid ar putea să intre din nou pe pistă pentru aducerea jucătorului mult dorit de fanii ”albilor” şi de preşedintele Florentino Perez.

Până atunci, Kylian Mbappe va rămâne în afara lotului celor de la PSG, după ce a ratat deja cantonamentul de vară din Asia. Astfel, Mbappe nu va evolua în prima etapă din Ligue 1 împotriva grupării Lorient.

212 goluri şi 98 de pase de gol a reuşit Kylian Mbappe, cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 180 de milioane de euro, pentru PSG în 260 de meciuri oficiale.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele