Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21578329/1/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-29-04-2024.jpg

Mihai Rotaru a confirmat faptul că Ştefan Baiaram nu va mai juca în acest final de sezon, după accidentarea suferită în partida cu Rapid.

Universitatea Craiova şi-a pierdut unul dintre cei mai importanţi jucători, iar patronul oltenilor a dezvăluit că Baiaram a suferit o leziune musculară. Rotaru a precizat că jucătorul va fi recuperat până la începerea cantonamentului din vară.

”Baiaram are o leziune musculară. Se va ocupa de el medicul care s-a ocupat şi de Vladimir Screciu, în Finlanda.

De cantonament, sigur va fi apt. Marijana tratează leziuni 1A şi 1B. Primul lucru pe care îl facem e să îi trimitem RMN-ul ei.

Sunt leziuni care nu pot avea o recuperare rapidă pentru ca în două săptămâni să joci.

Nu este o leziune pe care Marijana o poate repara pentru ca jucătorul să poată intra pe teren. RMN-ul şi interpretarea ei i le-am trimis Marianei imediat după”, a spus Rotaru, la Digi Sport.

Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB

FCSB a câştigat titlul în Superliga, după ce s-a impus cu 2-1 în faţa Farului, cu trei etape rămase de disputat în campionat.

„Roş-albaştri” au cucerit titlul după 9 ani, dar de acestă dată au făcut-o în mare stil, cu 14 puncte avans faţă de locul 2.

Înaintea confruntării de pe Ion Oblemenco cu FCSB, Mihai Rotaru a prefaţat acest duel şi a vorbit şi despre titlul câştigat de „roş-albaştri”, dezvăluind că cel pe care l-a felicitat nu a fost Gigi Becali, ci Valeriu Argăseală.

„Nu l-am felicitat pe Gigi Becali, ci l-am felicitat pe Valeriu Argăseală. Eu nu felicit o persoană, ci felicit un club. Din punctul meu de vedere, Argăseală este reprezentantul clubului FCSB. Nu poţi să feliciţi un patron. Pe Argăseală l-am felicitat, atât!

Nu am discutat cu domnia sa (n.r. Gigi Becali) de când a devenit campionul României. La distanţa asta de puncte şi la parcursul pe care l-a avut, în condiţiile actuale de competiţie, este un titlu meritat. Nu avem de ce să n-o spunem sau să nu recunoaştem.

Nu cunosc strategia lor pentru meciul cu Universitatea Craiova. Să vină să joace dezinvolt. Au jucători de calitate în lot şi tineri foarte buni. Sunt jucători interesanţi, cum şi noi avem jucători interesanţi şi cred că va fi un meci frumos. Nu va fi neapărat un meci de luptă, dar cred că va face o reclamă bună fotbalului.

Nu mă intereseză strategia domnului Becali, ci mă interesează că noi să ne facem treaba, să muncim, să ne antrenăm până curge ultimul strop de transpiraţie din noi, să pregătim bine meciul şi după care să facem cinste fotbalului. Întotdeauna nu ştii care este direcţia bună sau rea.

Vom vedea luni după meci, dacă a fost bine sau rău pentru Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri