Ultima oră
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”

Edi Iordănescu, a spus lucrurilor pe nume în cazul lui Andrei Borza. „Eu nu voi accepta niciodată astfel de episoade la echipa naţională”

Echipa nationala Publicat pe 25 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21535478/3/fotoram-io-8.jpg

Edi Iordănescu s-a arătat deranjat de ieşirile lui Andrei Borza din ultima perioadă, mai ales că naţionala României suferă pe poziţia de fundaş stânga după accidentarea lui Bancu.

Selecţionerul s-a plâns de lipsa de soluţii pe care o are pe postul de fundaş stânga înaintea amicalului cu Columbia. Titularul obişnuit al acelei poziţii este Nicuşor Bancu, dar acesta s-a accidentat şi a fost chemat Raul Opruţ ca soluţie de avarie.

„Avem trei, patru fundaşi de picior stâng din competiţia internă pe care îi urmăresc, dar vreau mai mult de la ei.

Dumitrescu (n.r. – Andres) a făcut pasul spre Europa, dar s-a întors foarte rapid. M-a supărat. Mi-aş fi dorit să se impună, să nu vină înapoi de unde a plecat, cu tot respectul pentru Sepsi.

Opruţ, îl avem acum cu noi. A debutat la echipa naţională, a plecat într-un campionat important, şi a venit înapoi. Depindem foarte mult şi de ei. De ce vin atât de repede înapoi?”, a declarat Edi Iordănescu.

Tehnicianul s-a arătat extrem de deranjat în momentul în care a vorbit de Andrei Borza, invocând neseriozitatea rapidistului ca motiv al neconvocării lui.

„Borza, Ţicu… Borza, ca să aibă pretenţii să vină la echipa naţională, întâi trebuie să-şi pună ordine în viaţă. Eu nu accept gesturi de acest gen. Eu nu voi accepta niciodată astfel de episoade la echipa naţională.

Când pierzi, ai respect faţă de cei care te plătesc, faţă de suporteri. Înainte să ne uităm la partea fotbalistică, să-şi pună ordine în viaţă! Dacă am ajuns să jucăm un amical cu Cristi Manea în partea stângă înseamnă că nu sunt mulţumit de soluţiile pe care le am”, au fost cuvintele lui Edi Iordănescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri