Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium
Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League

EXCLUSIV | Alex Chipciu a dezvăluit ce i-a spus Giroud lui Tătăruşanu după golul marcat la EURO

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21513890/2/profimedia-0289728122.jpg

Partida România - Irlanda de Nord, prima partidă amicală a ”tricolorilor”, va avea loc pe 22 martie şi va putea fi vizionată în direct la Prima TV.

Echipa naţionala a redat speranţa suporterilor români după ce a terminat pe primul loc grupa de calificare la EURO 2024, din care au făcut parte Elveţia, Israel, Belarus, Kosovo şi Andorra. 

Trupa lui Edi Iordănescu are misiunea de a face mândră o naţiune la turneul final, acolo unde se află în grupă cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B unde se întâlnesc: Israel - Islanda şi Bosnia - Ucraina.

Până la startul turneului final, România va juca mai mutle meciuri amicale, iar primul este cel cu Irlanda de Nord, care se vede la Prima TV, pe 22 martie.

Alex Chipciu a vorbit pentru Prima TV despre şansele României la EURO. Fotbalistul de la U Cluj este de părere că există toate premisele ca naţionala să facă o figură frumoasă. De asemenea, Chipciu a dezvăluit ce i-a spus Giroud lui Tătăruşanu, după EURO 2016. Atacantul francez a deschis scorul în partida câştigată de Franţa împotriva României, scor 2-1.

Chipciu a fost prezent la turneul final de acum opt ani şi a bifat 18 minute în meciul cu Franţa, după care a fost integralist cu Elveţia, partidă încheiată la egalitate, scor 1-1.

"Nici să cădem în partea cealaltă să spunem că e o grupă uşoară. Avem şanse şi cred că e o atmosferă bună la echipa naţională. Premise sunt să facem ceva, ei au demonstrat că merită să fie acolo.

Aş compara experienţa de la Euro, mult peste ce am simţit la meciuri de Champions League, nu se compară cu nimic, clar. Tot ce s-a întâmplat acolo, cu deschiderea aia, a fost fabuloasă.

Fotbalistic a fost puţin mai nasol, am jucat cu ei (n.r. Franţa) în primul meci. După ani de zile, vorbeam cu Tătă (n.r. Ciprian Tătăruşanu), i-a zis Giroud, când erau la Milan amândoi: 'A fost fault, ţi-am dat peste mâini'.

Am jucat cu Albania, am zis 'hai că îi batem pe ăştia' şi ne-a bătut Albania şi s-a transformat totul într-o catastrofă", a spus Alex Chipciu, în exclusivitate la Prima TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri