Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

EXCLUSIV | Chiricheş, la un pas de finalul carierei? "Nu ai nicio şansă"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 4 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21512465/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-3-03-2024-1.jpg

FCSB a învins-o pe Petrolul, scor 1-0, duminică seară.

Pe banca liderului Superligii a fost şi Chiricheş, care nu a jucat de foarte mult timp. În cadrul emisiunii Fotbal Show de la finalul partidei, Florin Răducioiu a vorbit despre situaţia fundaşului. Fostul internaţional consideră că dacă problemele din punct de vedere fizic vor continua, Chiricheş nu mai are nicio şansă să evolueze pentru mult timp. De asemenea, Răducioiu îl vede pe fostul căpitan al naţionalei jucând în linia mediană, nu în apărare.

"Cât ai dori tu de mult să joci, sa fi prezent, dacă corpul tău îţi creează probleme nu ai nicio şansă. Nu ştim care este nivelul lui fizic, noi nu ştim absolut nimic despre acest jucător, nimeni nu ne spune nimic ...  dacă poate juca, la ce nivel este.

Îl văd mai degrabă la mijlocul terenului. Din păcate, aţi văzut, ca apărător central a avut mari probleme. Şi la început când a venit a avut mari probleme.

Nu ştiu din punct de vedere fizic cât poate să joace acest jucător, care a fost accidentat şapte luni şi nu ştim ce a avut, eu nu ştiu ce a avut acest jucător.

Trebuia să fie jucător de bază, dar nu a fost aşa. Evident că are probleme fizice", a spus Florin Răducioiu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele