Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

EXCLUSIV | Cristi Dulca, impresionat de o echipă din SuperLigă după numai o etapă: ”Suflu nou, lot nou, antrenor nou”

CS Mioveni Publicat pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20993234/1/img-5941.jpg

O singură etapă din SuperLiga României a trecut în acest an, iar Cristi Dulca a remarcat o echipă din zona retrogradării, pe CS Mioveni, care a numit un nou antrenor, pe Nicolae Dică, şi a adus un număr important de jucători.

Invitat în emisiunea Fotbal Show, Dulca a precizat că e surprins de modul în care a arătat CS Mioveni cu Petrolul, pe care a învins-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în urma reuşitei lui Bogdan Rusu.

Dulca prevede o luptă interesantă pentru evitarea retrogradării, fiind impresionat şi de victoria obţinută de U. Cluj cu FC Voluntari, scor 2-1.

Va fi o luptă interesantă la retrogradare, Universitatea Cluj a câştigat, Mioveni a câştigat la rândul ei. Mioveni puteam spune că va retrograda, dar acum are un nou suflu, un nou lot, un nou antrenor, pe Nicolae Dică. Echipa chiar a arătat bine cu Petrolul”, a spus Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show!

Rezumatul partidei CS Mioveni – Petrolul, scor 1-0

CS Mioveni, deja mulţumită de Bogdan Rusu

Bogdan Rusu a revenit în forţă la CS Mioveni, de la FCSB, unde a dezamăgit şi a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali. Atacantul a adus victoria pentru formaţia din Mioveni cu Petrolul, scor 1-0, iar echipa antrenată de Nicolae Dică speră la salvarea de la retrogradare.

Dumitru Olteanu, preşedintele celor de la CS Mioveni, este mulţumit de cum a revenit Bogdan Rusu la formaţia pe care o reprezintă, dar pune în balanţă şi plusul financiar pe care l-a scos de pe urma afacerii cu FCSB.

Rusu a fost trimis la vicecampioana României pentru 250.000 de euro şi s-a întors gratis.

Bogdan Rusu se pliază foarte bine pe echipa noastră. Şi campionatul trecut a fost golgeterul nostru, cu 9 goluri. Sper ca în acest retur şi în play-out să marcheze cât mai multe goluri. Este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult înapoi.

(N.r. – Despre faptul că l-a luat gratis de la FCSB) Şi, de ce să nu recunosc? A fost o afacere şi pentru club. L-am transferat în august pentru 250.000 de euro, iar în ianuarie l-am luat gratis înapoi”, a declarat Dumitru Olteanu, la Pro Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele